Wonen bij September

Info

De woonhuizen van September zijn kleinschalig van opzet en bestaan uit maximaal vijfentwintig appartementen. Door die kleinschalige opzet krijgen bewoners veel persoonlijke aandacht en wordt er binnen de huizen als een grote familie samengeleefd.

Indeling woonhuizen

Op op de begane grond zijn gezellige ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar leven bewoners met elkaar, ze koken samen, doen een spelletje of vouwen bijvoorbeeld de was. Elke bewoner heeft zijn of haar eigen voorkeuren en we zorgen ervoor dat iedereen het dagelijks leven voort kan zetten zoals hij of zij dat gewend is. De woonhuizen hebben altijd openslaande deuren naar de tuin en het terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is.

De appartementen bij September zijn 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen natuurlijk hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is en vertrouwd en veilig voelt. Zoals thuis. Daarbij is er in de meeste woonhuizen de mogelijkheid om samen met de partner te wonen. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen.

Gastvrij

September geeft niet alleen bewoners, maar ook familie en vrienden een warm en huiselijk gevoel. Zij zijn altijd welkom, op ieder moment van de dag. Ook is er in onze woonhuizen een mogelijkheid om te logeren.

Een geborgen gevoel

In de woonhuizen van September is altijd een leidinggevende aanwezig. Hij of zij weet de weg en is altijd aanspreekbaar voor zowel bewoners als hun familie. Zij zijn zeer vakkundig en hebben jarenlange ervaring met ouderen met dementie en de daarbij horende ziekteverschijnselen als geheugenproblemen en gedragsverandering. Het zijn mensen die meer zijn dan alleen leidinggevende. Hij of zij is de vaste link naar de zorgverleners en familie. Een veilig en geborgen gevoel.

Thuis

Een woonhuis van September is een thuis: de koffie staat klaar en er is een luisterend oor. Een huis waar de dingen goed geregeld zijn. En waar er niet voor een taxi, huisartsbezoek, de kapper, de was, kapotte deur of assistentie bij het douchen steeds een nieuw formuliertje ingevuld hoeft te worden.

Wonen bij September

Wilt u wonen in een van de huizen van September? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met de leidinggevende van het woonhuis waar uw voorkeur naar uit gaat. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden op korte termijn of een passende oplossing voor uw situatie.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact