Recruitment VideoZeg het met video

Je hebt een vacature op een belangrijke functie en die moet zo snel mogelijk ingevuld worden. Maar je wilt wel nauwkeurig te werk gaan en de perfecte kandidaat vinden. Door het maken van een recruitment video door onze video partner ‘Zeg Het Met Video‘, versnel je het zoekproces en vergroot je de kans op succes.

Een video zegt meer dan duizend woorden. Vind de perfecte kandidaat.

Kandidaten zien direct hun nieuwe werkomgeving en wie hun toekomstige collega’s zijn. Daarnaast kun je iets vertellen over het ontstaan van het bedrijf en welke cultuur er heerst. Natuurlijk gaan we ook dieper in op de taken die horen bij de functie en wat daar allemaal bij komt kijken. Door een recruitment video te tonen aan potentiële kandidaten weet je zeker dat de sollicitant echt geïnteresseerd is in de functie en het bedrijf!

Video

Mogelijkheden

Onze gouden tip voor het maken van een recruitment video? Blijf als bedrijf bij jezelf en ga het niet overdrijven. Stel de situatie voor zoals het is en blijf authentiek! Zodra we het script bepaald hebben, maken we samen met jou de video van de functie. Wil je dat in interviewvorm? Geen probleem. Ook voor het maken van bijvoorbeeld dronebeelden draaien we onze hand niet om. Uiteindelijk krijg jij als ondernemer een mooie video die je kunt plaatsen op je website en daarmee bijvoorbeeld je online vindbaarheid verhoogt.

Toon de sterke kanten van jouw bedrijf in een flitsende video, uiteraard met muziek en voice-over. Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en wat je daarmee hebt opgebouwd. Het maken van een bedrijfsvideo helpt je om dit online aan iedereen te vertellen. Je hoeft geen duur videomarketingbureau in te huren om dit te doen. We maken samen met jou de bedrijfsvideo. Natuurlijk mogen dronebeelden niet ontbreken.

Opvallen bij een groot publiek? Kies voor een bumper advertentie! Een bumper advertentie is het perfecte middel om op te vallen bij een groot publiek. In slechts zes seconden kan je een korte en krachtige boodschap overbrengen. Waarom zo kort? De bumper advertentie kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een video op YouTube. En laat dat nou net de grootste videosite ter wereld zijn.

Video’s activeren gebieden in onze hersenen die verantwoordelijk zijn voor emoties en besluitvorming en is daarom bij uitstek geschikt om te gebruiken in het beslissingsproces van potentiële kandidaten. Welk verhaal wil jij vertellen?
- Marije de Swart-
Producer @ ZegHetMetVideo

Wil jij graag een functie vervullen in de vorm
van een video? Wij staan voor je klaar!

Voorbeelden recruitment video's