Laat zien wie je bent Employer Branding

De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt om een nieuwe manier van personeel werven. Even een vacature plaatsen is niet langer voldoende om de sollicitaties binnen te laten stromen. Potentiële kandidaten zijn kritisch dan ooit en solliciteren alleen wanneer zij écht overtuigd zijn dat de werkgever bij hen past. Middels employer branding kun je laten zien we je echt bent!

Zet jezelf als werkgever op de kaart

Er zijn verschillende manieren waarop jij als werkgever jezelf op de kaart kan zetten. Naast een gelikte website is het belangrijk dat je de ware aard van jouw bedrijf laat zien. Wat voor mensen werken er? En waarom zijn zij enthousiast? Een goede manier om dit naar voren te brengen is door middel van video’s waarin vacatures worden uitgelicht en waarin je eigen werknemers aan het woord zijn! Daarnaast is een werken-bij pagina en branded content essentieel.

Laat zien wie je écht bent
Wat maakt jouw bedrijf zo uniek?
Ontdek de kracht van video

Employer branding

Mogelijkheden

De werken-bij pagina is het hart van iedere wervingscampagne. Iedere potentiële kandidaat zal vroeg of laat op die pagina terecht komen om een indruk op te doen van jouw bedrijf. Dit is dus dé plek om het verschil te maken. Staan de volgende vinkjes bij jou op groen?

✓ Krijgt de kandidaat een goed beeld van zijn/haar toekomstige collega’s?
✓ Wat maakt jou als werkgever uniek en wat zijn de waarden van jouw organisatie zijn?
✓ Wat heb jij te bieden aan je ‘ideale kandidaat’ en wat staat er voor hen te wachten?

Het is belangrijk om te realiseren dat de gemiddelde sollicitant niet zit te wachten op hele boekwerken over de functie en organisatie. Dus: alleen lappen saaie tekst? Niet doen!

Vertel datgene waarop jouw organisatie zich onderscheidt van de rest en laat potentiële kandidaten kennis maken met jouw organisatie met behulp van video. Want met video kan je jouw organisatie pas écht een gezicht geven.

‘Brandend Content’ is een vorm van content marketing waarbij de boodschap van een adverteerder op natuurlijke en subtiele wijze wordt verwerkt in informatieve artikelen. Artikelen die zorgen voor een blijvende positieve indruk en een toenemend vertrouwen bij bestaande en nieuwe medewerkers. Je zult hiervoor geïnterviewd worden door één van onze redacteuren. 

1/2 pagina €1.595,-

1/1 pagina €2.495,- 

* prijzen zijn op basis van 85.000 exemplaren

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat werkt. We geven advies, stippelen samen met de klant de strategie uit en produceren en publiceren het verhaal achter de vacature!

Wil jij jezelf écht op de kaart zetten als werkgever?
We denken graag met je mee!