vacatures via sociale media

Nederland telt zo’n 13,7 social media gebruikers. Sociale media, zoals Instagram, Facebook en YouTube, zijn daarom ideale kanalen om potentiële kandidaten te bereiken. En daar zijn sociale media campagnes voor nodig. BaanDichtbij creëert deze campagnes voor je en zorgt er voor dat jouw vacature(s) getoond worden aan duizenden potentiële kandidaten.

Opvallen bij een groot online publiek? Kies voor een social media campagne!

Social media campagnes zijn een vertakking van digitale marketing waarin (betaalde) advertenties gedraaid worden op social media platformen om specifieke doelgroepen te bereiken. Middels de social advertenties laten we een aantrekkelijke bedrijfsfoto en/of bedrijfsvideo zien inclusief een gedeelte van de vacaturetekst. Achter de advertentie linken we naar de desbetreffende vacature op baandichtbij.nl. Et voilà! De kandidaat kan rechtstreeks solliciteren. 

Targeting op basis van locatie
Brede doelgroep specificaties
Campagnelooptijd van 14 dagen

social media

Mogelijkheden

Met een effectieve campagne-opzet en targeting brengen we jouw vacature onder de aandacht van degenen die er echt toe doen. Door jouw social media campagnes aan te passen aan de juiste doelgroep, praten we met de juiste mensen en helpen we hen de waarde van je vacature te realiseren.

Een bumper advertentie is het perfecte middel om op te vallen bij een groot publiek. In slechts zes seconden kan je een korte en krachtige boodschap overbrengen. Waarom zo kort? De bumper advertentie kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een video op YouTube. En laat dat nou net de grootste videosite ter wereld zijn.

Breng jouw vacature onder de aandacht in de krant, op Facebook, tussen het nieuws via Display Bannering en/of Branded Content. Ontdek daarbij ook de kracht van video, bijvoorbeeld in combinatie met YouTube. Met crossmediaal adverteren is het bereik en het effect van je campagne optimaal en bereik je zowel latent- als actief werkzoekenden.
- Fiona Schreiner -
Arbeidsmarktdeskundige @ BaanDichtbij

Wil jij kandidaten crossmediaal bereiken?
Wij denken graag met je mee!