Over ons

BaanDichtbij bestaat sinds 2021 en is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar op lokaal gebied via de vacaturekrant, onze 43 kranten en nieuwssites, en social media kanalen kunnen vinden en ontdekken. Dit maken we mogelijk door bedrijven en hun vacatures op creatieve wijze bij duizenden huishoudens en online gebruikers onder de aandacht te brengen.

Bij BaanDichtbij geloven we dat ‘het vinden van goed personeel’, begint bij goede content. Een standaard vacaturetekst is tegenwoordig onvoldoende om kandidaten te overtuigen om te gaan solliciteren. Wij zorgen ervoor dat je je als bedrijf echt laat zien middels prikkelende (online) advertenties, redactionele artikelen en video’s. Vervolgens verspreiden we deze content via het grootste lokale (online) medianetwerk van Nederland.

In 3 stappen naarmeer personeel

Strategie

Wie wil je bereiken, waar wil je ze bereiken en wat wil je laten zien van het bedrijf en de openstaande functie? Samen met onze arbeids- marktdeskundigen bepalen we de inhoud van de content, de cam- pagneduur en de inzet van lokale media voor het beste resultaat.

Productie

Na de strategie kunnen we starten met de productie. Ons team van ervaren journalisten, fotografen, dtp’ers, videografen en online marketeers staan voor je klaar voor het mooiste resultaat. Tijdens het hele proces, word je professioneel begeleidt.

Adverteren

Zodra de content gereed is, kunnen we deze publiceren via baandichtbij.nl, de vacaturekrant, onze 43 kranten en nieuwssites, en social media kanalen. Wij zorgen voor optimaal lokaal bereik en dat kandidaten rechtstreekt bij je solliciteren!

Onderdeel vanBDUMEDIA

BaanDichtbij is onderdeel van BDUmedia. Een multimediaal bedrijf dat wekelijks 40 lokale huis-aan-huiskranten en 40 bijbehorende nieuws-websites uitgeeft en beheert. Met hun kranten en nieuwssites bereiken zij wekelijks zo’n 5 miljoen mensen door heel Nederland. Als werkgever krijg je bij BaanDichtbij automatisch toegang tot dit netwerk. Dat betekent dat je je vacatures lokaal kan uitzetten middels een advertentie of redationeel artikel.

Baandichtbijteam

Fiona Schreiner

Arbeidsmarktdeskundige

Monique Jansen

Arbeidsmarktdeskundige

Suzanne v/d weijgert

Arbeidsmarktdeskundige

Annet Bassa

Arbeidsmarktdeskundige

Linde Meijerink

Arbeidsmarktdeskundige

Stephanie v Schalm

Arbeidsmarktdeskundige