WFC Food Safety en WFC Analytics

Info

Wijtzes Food Consultancy
In 1999 richtte Taco Wijtzes het bedrijf Wijtzes Food Consultancy op. Na een aantal jaren voor de WUR, Unilever en TNO-Voeding te hebben gewerkt besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Eerst in de garage, maar al gauw moest het bedrijf naar een groter kantoor omzien. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen op het gebied van voedselveiligheidsadvies en microbiologische analyses.

WFC Arkel
Op onze locatie in Arkel, bij Gorinchem, vindt u ons microbiologisch laboratorium: WFC Analytics. Sinds begin 2008 zijn wij gesitueerd op het bedrijventerrein Haarbrug.
In ons microbiologisch laboratorium richten we ons voornamelijk op onderzoeken met meerwaarde. Dit kan zijn door het uitvoeren van standaardonderzoeken met daaraan verbonden een advies of conclusie voor onze klanten. Daarnaast proberen we altijd zeer snel en volgens afspraak de analyses uit te voeren en te rapporteren. Door dit stuk maatwerk, opgesteld in samenspraak met de klant, onderscheiden we ons van de grote laboratoria in ons land.
Daarnaast vinden onderzoeken plaats met een meer fundamenteel karakter. Onderzoek naar de werkzaamheid van conserveringsmiddelen, challenge testen voor o.a. Listeria en andere meer geavanceerde opdrachten worden in nauwe samenspraak met onze klant uitgevoerd door een team van ervaren onderzoekers.
WFC Arkel is tevens de thuisbasis van WFC Food Safety, het adviesbureau dat bedrijven adviseert met name op het gebied van voedselveiligheid. Onze adviseurs zijn levensmiddelentechnologen en microbiologen die ervaring hebben met het opzetten van kwaliteitssystemen en het begeleiden van een bedrijf door een certificeringstraject. Daarna vindt veelal naar wens advies en begeleiding plaats om het systeem up-to-date te houden en te verbeteren.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact