VanderSpekVianen

  • Sociale links:

Info

Waar kom je te werken?
Nederland kent meerdere importeurs van bouwmachines, maar niet één is er zo breed en veelzijdig als Van der Spek. Met een breed palet van verschillende merken op het gebied van grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling, hoogbouw en beton zijn wij UNIEK in de Benelux. Van der Spek is o.a. importeur van Hyundai, Dynapac, Powerscreen, Lindner, Terex-Fuchs en Telestack en Liebherr. Stuk voor stuk mooie merken die marktleider zijn in hun segment.

Waar kom je te werken?
Nederland kent meerdere importeurs van bouwmachines, maar niet één is er zo breed en veelzijdig als Van der Spek. Met een breed palet van verschillende merken op het gebied van grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling zijn wij UNIEK in de Benelux. Van der Spek is o.a. importeur van Hyundai, Dynapac, Powerscreen, Lindner, Terex-Fuchs en Telestack, stuk voor stuk mooie merken die marktleider zijn in hun segment.

We zijn een FAMILIEBEDRIJF dat al ruim 90 jaar bestaat. We werken met korte lijnen en een platte, INFORMELE ORGANISATIESTRUCTUUR. Daarbij passen nuchtere en servicegerichte collega’s die samen staan voor kwaliteit en werken voor het beste resultaat.

Je komt te werken op het hoofdkantoor van Van der Spek in Vianen (Utrecht). Van der Spek heeft meerdere vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact