Van der Wardt Bouw

Info

Van der Wardt Bouw wordt in de regio Gooi- en Eemland, maar ook ver daarbuiten voor uiteenlopende projecten ingezet. Die variëren van de nieuwbouw van allerhande woningen en luxe vrijstaande villa’s tot grootschalige utiliteitsbouw. Daarnaast is Van der Wardt Bouw de ideale partij voor onderhoud, een verbouwing of een renovatieproject, van welke omvang dan ook.

Naast woning- en utiliteitbouw is van der Wardt Bouw ook actief als aannemer voor de industrie. Voor verschillende partijen in zowel de food, non food en chemie voeren wij werkzaamheden uit. Dat varieert van het realiseren van een nieuwe fabriekshal tot interne verbouwingen en onderhoud aan het vastgoed. Graag worden wij daarbij vroegtijdig betrokken in het proces zodat we met de inbreng van onze kennis / knowhow mee kunnen denken aan passende oplossing, met inachtneming van alle voorwaarde die gelden voor de industrie en waarbij voorop staat dat productie-prosessen door moeten en wij in staat zijn daaromheen te werken.

Van der Wardt Bouw uit Eemnes werkt vanuit traditionele opvattingen over vakmanschap, maatwerk en degelijkheid. Daarom zet het bouwbedrijf alleen vakmensen in die garant staan voor hoge kwaliteit en een afwerking die uitsluitend het predicaat uitmuntend verdienen.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact