Regbat

Info

­Regbat is gevestigd in Hoofddorp en heeft inmiddels in de regio een vaste klantenkring opgebouwd. Vanuit heel Nederland worden er tractiebatterijen gebracht of per transport vervoerd. De komende jaren verwachten we naar meerdere vestigingen uit te breiden. Dit is logisch, want het regenereren van en accu of tractiebatterij is goed voor het milieu én voordeliger dan nieuw aanschaffen!

De technologische gepatenteerde innovatie maakt het mogelijk om de levensduur van startaccu’s en tractiebatterijen te verdubbelen. Waar tot nog toe zwakke accu’s en tractiebatterijen werden afgedankt en nieuwe werden aangeschaft is het nu technisch mogelijk om langer door te werken met uw batterijen. Accu’s zijn duur en milieubelastend, regeneratie is dus goed voor het milieu én de portemonnee!

Regeneratie verwijdert het loodsulfaat van de loodplaten. Hierdoor herstelt de capaciteit van de batterij. Bovendien gebruikt de batterij na regeneratie tot wel 25% minder stroom tijdens het opladen. En bespaart u op uw energieverbruik. Vindt u duurzaamheid binnen uw bedrijf belangrijk dan zijn wij uw partner voor al uw accu’s en tractiebatterijen.

Het regeneratieproces is duurzaam en spaart het milieu. De techniek is duurzaam en om die reden zijn wij partner van MVO Nederland. Regeneratietechniek voor accu’s en tractiebatterijen spaart ook uw eigen portemonnee.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact