Info

Leveren van zuivelproducten

Melkweg is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in zuivelproducten voor industrieel gebruik. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn actief in Europa en wereldwijd. De belangrijkste markten van onze zuivelproducten zijn zuiveldranken, UHT-melk, yoghurt, smeltkaas, chocolade en veevoeder.

Ervaren in de zuivelmarkt

Melkweg is opgericht in 1993. Sindsdien hebben wij een solide netwerk opgebouwd van lange termijnpartners met wie we dagelijks zakendoen: zuivelproducenten, producenten van voedingsmiddelen, dranken en veevoeders, maar ook importeurs van over de hele wereld.

De relatie met onze klanten

Wij staan voor een open en stabiele relatie met onze klanten, op basis van prestatie, betrouwbaarheid en vriendschap. Wij houden continue de behoeften van onze klanten in de gaten en ons commercieel team stelt alles in het werk om aan die behoeften te voldoen, dag in dag uit.

Prijs, kwaliteit en service

In een fluctuerende zuivelmarkt is Melkweg een solide partner waar u op kunt vertrouwen. Onze uitgebreide kennis van de zuivelindustrie delen we graag met onze klanten, die we op elk gewenst moment van waardevol en professioneel advies voorzien.

Dat wij een dochteronderneming zijn van de VanDrie Group zorgt ervoor dat wij een sterke positie op de internationale markt hebben. Daarnaast hebben we een grote financiële stabiliteit, waardoor we voor elke opdracht de juiste financiële afspraken aan onze klanten kunnen bieden.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact