Jean Heybroek BV

  • Sociale links:

Info

Jean Heybroek BV levert al meer dan 100 jaar kwaliteitsmachines voor professioneel onderhoud in verschillende segmenten.
Van maaimachines en transportmiddelen voor golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen tot speciale reinigingsmachines voor professionele vloerreiniging in logistiek, groothandel en industrie en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur.

Kwaliteit en de allerbeste service, dat is waar wij voor staan. Onze verkopers worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst zodat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen.

Jean Heybroek is onderdeel van Royal Reesink BV, één van de grootste distributeurs van machines en componenten bestemd voor landschapsonderhoud, landbouw, magazijninrichting en grond, weg- en waterbouw. Met een krachtig totaalconcept voor de hele levenscyclus van een machine. Van de wijze van financiering, tot het optimaal functioneren en onderhoud.

Duurzaam en verantwoord ondernemen staan bij Jean Heybroek en Royal Reesink voorop en vormen onderdeel van onze missie.
Duurzaamheid is allang niet meer een kwestie van zorg voor het milieu alleen. Het gaat ook om het behoud van onze totale leefomgeving. De vraag naar schonere, slimmere en efficiëntere machines en processen zal alleen maar toenemen. Dit is één op één door te vertalen naar onze activiteiten.

Bekijk ook onze company movie.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Artikelen

Beoordelingen

Downloads

Contact