IntercityHotel Amsterdam Airport

Info

TIJD VOOR IETS NIEUWS !

 Een nieuw hotel, een nieuw team, een nieuw concept!

 Vlak naast het Hoofddorp treinstation verschijnt momenteel het 4* IntercityHotel Amsterdam Airport. Met 280 kamers, Spa/Fitness, diverse zalen, een restaurant en bar het grootste IntercityHotel van Nederland ! Het iconische hotel is onderdeel van de Deutsche Hospitality group waartoe ook andere merken zoals Steigenberger, Jaz in the City en Zleep toe behoren.

Maar zo’n hotel vult zich niet vanzelf en dus zijn we bezig een volledig nieuw team samen te stellen van gepassioneerde collega’s die met ons deze bijzondere uitdaging aan willen gaan.

Dé mogelijkheid om aan de basis te staan van een nieuw te openen hotel, goed bereikbaar met OV en auto. Een afwisselende, brede functie-invulling binnen een dynamische werkomgeving met vele (internationale) contacten, een prettige werksfeer en de mogelijkheid om door te groeien binnen de Deutsche Hospitality group.

 

Wij bieden onder meer:

  • Een part-time of full time uitdaging en dus een goede balans tussen werk en privé.
  • Een uitstekend salaris en ontwikkelingsmogelijkheden!
  • Een internationaal podium waar jij jezelf verder in kan ontwikkelen
  • Een collegiale en professionele werkomgeving met veel mogelijkheden tot het verwerken van je eigen creatieve ideeën.
  • Medewerkers korting bij alle andere Deutsche Hospitality hotels in het binnen- en buitenland waar ook vrienden en familie van mogen profiteren.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars.

Bedrijfscultuur

Vacatures

Artikelen

Beoordelingen

Downloads

Contact