Hoeveravenstein

  • Sociale links:

Info

Een boerderijwinkel gelegen in het groen, omarmd door eeuwenoude bossen en weilanden. Het ruikt hier naar pas gemaaid gras, vochtig mos, fluitenkruid en bosviooltjes. Familie Tupker onderhoudt een prachtige winkel met duurzame-, streekgebonden- en glutenvrije producten. Klanten kunnen bij Hoeve Ravenstein terecht voor al hun dagelijkse boodschappen. Ook ons rundvlees van eigen koeien, die een goed leven hebben gehad, is hier verkrijgbaar. Alle producten zijn met zorg en aandacht geteeld en worden geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.
Daarnaast vind je op ons levendige boerenerf een moes- en pluktuin, een koeienstal en een Boerderijcafé. Tussen de koetjes en de kalfjes, de bomen en de bloemen, de vossen en de vogels plof je lekker neer op ons terras. Wist je dat hier vroeger de varkens ongegeneerd lagen te snurken? Ha, en kijk nu eens!
Van mei tot en met oktober is Hoeve Ravenstein extra vaak open op de 1e zondag van de maand. Op deze dag organiseren wij een Boeren zondagsmarkt waar voor jong en oud veel te zien, te proeven en te beleven is. De Boerderijwinkel en het Boerderijcafé met haar terras zijn op deze dagen eveneens open.

 

 

Bedrijfscultuur

Beoordelingen

Downloads

Contact