GMMCK Communicatieadvies

  • Sociale links:

Info

GMMCK is een creatief communicatieadviesbureau in het midden van het land. Wij hebben onze eigen nuchtere kijk op (marketing)communicatie en vormgeving. Onze pijlers zijn concept, creatie en realisatie. Geen ‘ja en amen’-beleid: wij zijn kritisch naar onszelf en zo nodig naar onze opdrachtgevers. Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Afspraken maken en deze nakomen, daar staan wij voor. Goed werk leveren en samen streven naar succes!

Professionele communicatie gaat volgens ons verder dan ‘mooie plaatjes en praatjes’. Zij missen hun doel als uw doelgroep zich er niet in herkent. Wij denken graag met u mee over uw marketing en communicatie. GMMCK helpt u slimmer en effectiever te communiceren, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren. Functionaliteit, creativiteit en effectiviteit zijn hierbij onze uitgangspunten. 

Bij GMMCK vindt u vrijwel alles op het gebied van online en offline (marketing)communicatie. Wij bieden o.a. websites en webshops, social media advies, SEO-teksten, 2D- en 3D-animaties, video, drone-opnames. Met professionele vormgevers ontwikkelen wij logo’s, huisstijlen, nieuwsbrieven, brochures, uitnodigingen en dm-acties. Uiteraard ontzorgen wij u ook graag bij drukwerkbegeleiding, copywriting, het organiseren van seminars, de uitvoering van (beurs)campagnes en alle overige uitingen.

Kortom: met GMMCK kiest u voor een team échte specialisten die elkaar perfect aanvullen. Wij bruisen van de ideeën, denken niet in hokjes en kijken uit naar nieuwe kansen! Wellicht kunnen wij een oriënterend gesprek met elkaar inplannen om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads