FranklinCovey Benelux

  • Sociale links:

Info

Wie we zijn
FranklinCovey is wereldwijd specialist op het gebied van persoonlijke, leiderschaps- en organisatie-effectiviteit. We helpen organisaties om resultaten te behalen die een gedragsverandering vereisen. We zijn ervan overtuigd dat elk individu, elk team en elke organisatie tot grootse dingen in staat is en dat dit potentieel met de juiste paradigma’s, tools, processen en persoonlijke ondersteuning kan worden benut.

Succesvolle organisaties richten zich op drie gebieden: individuele bijdragenleiderschap en strategische resultaten. Wij helpen onze klanten om op elk van deze drie essentiële gebieden te excelleren en hiervoor is meer nodig dan alleen de overdracht van kennis. Vertrouw daarom op FranklinCovey wanneer jullie doelen een blijvende gedragsverandering vereisen.

Om het succes van onze klanten te garanderen, bieden we de beste programma’s en oplossingen, de meeste flexibiliteit in trainingsvormen en een wereldwijd bereik. Onze programma’s zijn vernieuwend en toekomstgericht en gebaseerd op thought leadership. Wanneer je kiest voor FranklinCovey, kies je voor een partner die de behoeften van jouw organisatie begrijpt en hierop inspeelt. Je hebt toegang tot unieke programma’s die jullie helpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact