FlexLink Systems B.V.

Info

FlexLink is een fabrieksautomatiseringsexpert van wereldklasse. In nauwe samenwerking met wereldwijde klanten bieden we innovatieve, geautomatiseerde oplossingen om goederen slimmer, veiliger en tegen lagere bedrijfskosten te produceren. Sinds 1980 stellen onze oplossingen fabrikanten, machineleveranciers en systeemintegrators in staat om de productie-efficiëntie onder controle te krijgen.

FlexLink bedient een breed klantenbestand, variërend van lokale producenten tot wereldwijde bedrijven en van eindgebruikers tot machinefabrikanten.

Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige oplossingen voor productie-industrieën zoals voedingsmiddelen, dranken, persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, automotive en elektronica.

Wij bedienen klanten via onze operationele eenheden en een wereldwijd netwerk van strategische partners. Het partnernetwerk is sinds de start in 1980 een essentieel strategisch element van het bedrijfsmodel van FlexLink, waardoor het bedrijf de efficiëntie in fabrieken in meer dan 60 landen wereldwijd kan verbeteren.

  • Meer dan 1.100 medewerkers
  • Dicht bij onze klanten
  • +80.000 installaties wereldwijd; veel voor toonaangevende merken binnen FMCG, gezondheidszorg, automotive en elektronica

FlexLink Systems B.V. in Hoofddorp is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.

 

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact