Elektrotechniek Van Den Berg B.V.

Info

Wij zijn een veelzijdig installatiebureau gevestigd in Leusden. Sinds maart 2015 is Elektrotechniek Van den Berg een dochteronderneming van Lomans Amersfoort.

Elektrotechniek is onze passie, verlichting ons gevoel, kwalitatief hoogwaardige datanetwerken zijn van het grootste belang. Zonnepanelen vormen samen met domotica de hekkensluiters van het totaalaanbod wat Elektrotechniek Van den Berg u biedt.

Ons dynamische elektrotechnisch installatiebureau is gevestigd in Leusden en sinds maart 2015 een dochteronderneming van Lomans Amersfoort. Onze ervaren installateurs staan dagelijks voor u klaar om zowel zakelijke als particuliere installaties op servicegerichte wijze te realiseren. Uiteraard voldoet alles aan de meest recente eisen.

Wat u van ons mag verwachten? Een totaalconcept; van ontwerp tot oplevering. Ideaal vanuit kostenoogpunt en effectief, omdat u één aanspreekpunt hebt.
Een goede installatie van elektra, verlichting, datakabels, domotica of zonnepanelen is complex en vraagt om kwaliteit en ervaring. De aanleg en het onderhoud kunnen u veel tijd kosten. Besteed dat daarom uit aan Elektrotechniek van den Berg. Zo heeft u gegarandeerd een goed werkende installatie, waar u geen omkijken naar heeft.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact