Doppio Espresso Haarlem

  • Sociale links:

Info

De vestiging bevindt zich in hartje centrum in het mooie Haarlem aan de Zijlstraat. De espressobar is gevestigd in een monumentaal pand, een voormalig bankgebouw waarvan de enorme kluizen nog in de kelder aanwezig zijn. De Zijlstraat ligt midden in de monumentale binnenstad, die wordt gekenmerkt door veel kwalitatief hoogwaardige winkels, trendy kledingzaken en charmante winkeltjes, Doppio Espresso past hier goed tussen.

Bij ons binnen treft u een heerlijke sfeervolle en ruime entourage waar u in alle rust kunt genieten van het heerlijke assortiment. We schenken niet alleen een ruim assortiment koffie en thee, maar hebben ook een pilsje en wijntje voor de namiddag. Ook op ons terras is het heerlijk vertoeven. Uiteraard hebben we ook heerlijk gebak, een vers ontbijt en uitgebreide lunch met heerlijke broodjes, sapjes en smoothies.

Niet alleen voor een gezellig samenkomen, maar ook voor een werkplek kunt u bij ons terecht, er is gratis WiFi en er zijn stopcontacten aanwezig voor een goede werkplek.

De espressobar in Haarlem wordt gerund door eigenaren Walter en Cathelijne samen met hun team. Kwaliteit en gastvrijheid staan hierbij voorop. Wij bieden u graag een aangename ervaring.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact