Dekker Services

Info

Een uitzendbureau? Nee, een persoonlijke bemiddelaar voor een vaste baan!

U wilt graag meer weten over Dekker Services, want u wilt weten met wat voor bedrijf u te maken hebt.

Daarom beginnen we altijd graag met een goede handdruk en een kop koffie. We zijn een bedrijf dat staat voor persoonlijk contact en heldere verwachtingen. Als het gaat over een nieuwe werknemer of een nieuwe werkgever, is dat immers van cruciaal belang.

Persoonlijk contact en heldere verwachtingen

Voor ons is het persoonlijk contact met de werknemer en werkgever één van de belangrijkste drijfveren. Wij willen een verlengstuk zijn voor onze opdrachtgevers. Dit is de basis van een goedwerkende relatie tussen alle partijen. Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker? Wij bieden u een oplossing.

Wij werken niet alleen voor de werving zeer nauw samen met de opdrachtgever, maar houden ook na plaatsing van de medewerker regelmatig contact. Wij besteden veel aandacht aan de wensen van zowel opdrachtgevers als onze medewerkers. Onze werkwijze is gebaseerd op integriteit en vertrouwen.

Dekker Services staat voor persoonlijke aandacht, deskundigheid en bereikbaarheid. U vindt in ons  een medeondernemer en collega voor al uw personeelsvraagstukken.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact