Burgersdijk Makelaars Zeist

  • Sociale links:

Info

Kantoor Burgersdijk Zeist is gelegen tegenover het Walkartpark aan de hoofdstraat “Slotlaan”, te midden van de winkels en aan de voet van Slot Zeist. Burgersdijk Zeist wordt gerund door onze Makelaar-taxateur; Monique Corvers. Zij woont en werkt met veel plezier in Zeist;, “Zeist is een mooie plaats met een gezellig centrum en de prachtige Zeisterbossen erom heen; een ideale combinatie. Wij begrijpen goed dat mensen uit de randstad kiezen voor Zeist: wonen in een natuurlijke omgeving met een stads gevoel”.

Burgersdijk Makelaars heeft vijf vestigingen en is sinds ruim 65 jaar gespecialiseerd in advisering bij aan- en verkoop van woningen en verhuur van bedrijfspanden. Burgersdijk Makelaars streeft in haar dienstverlening naar een grote mate van openheid en zorgvuldigheid. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van onze cliënten centraal. Naast een actief woningmakelaarsteam hebben wij ook een nieuwbouwteam en een bedrijfsmakelaardij.

Onze ingrediënten voor het ‘kwaliteitsproduct’ Burgersdijk Makelaars vertalen wij naar vakmanschap, een snufje geluk, harmonie, magie, vertrouwen, creatie, (pro) actie, toewijding, cultuur en vooral passie.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact