Medewerker horeca / allround

Part time Park Boswijk in Horeca / Detailhandel
Solliciteer Direct
  • Carrièreniveau Werknemer
  • Opleidingsniveau Niet gespecificeerd

Over deze vacature

Ben jij onze nieuwe collega?
Park Boswijk in Doorn is een wooncomplex met 365 appartementen waar 55-plussers zelfstandig kunnen wonen. In het dienstencentrum de Brink bevinden zich o.a. horecafaciliteiten, een supermarkt, receptie, fitnessruimte, kapper en pedicure. Zowel Park Boswijk als de bewoners organiseren allerlei activiteiten en evenementen.

In ons team hebben we een vacature voor:

Medewerker horeca / allround

(16 – 20 uur)

Als medewerker horeca / allround heb je een leuke afwisselende functie. Je wordt ingezet op diverse afdelingen maar met name in de bediening. Wij zoeken een kandidaat die zelfstandig kan werken en ervaring met klanten/gastencontact is een pré. De uren worden verdeeld over 3 tot 4 diensten per week. De
werkdagen en -tijden zijn van dinsdag tot en met zondag tussen 9.30 en 20.00 uur.

Bij Park Boswijk werk je in een prachtige omgeving in een gezellig team. Naast je salaris ontvang je 8% vakantietoeslag en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO VVT variërend van 22% tot 60% op zon- en feestdagen. Tevens is er een maandelijkse medewerkersborrel en deel je mee in de fooi. Lijkt het je leuk om onze bewoners van dienst te zijn en woon je in de omgeving van Doorn? Dan komen we graag in contact met jou!

Interesse of vragen? Bel met de receptie 0343-519911 of mail naar receptie@parkboswijk.nl.

Over het bedrijf

Solliciteer Direct