Medewerker binnendienst rentmeesterskantoor KKG

Full time Part time KKG Rentmeester en Makelaars in Administratief / Secretarieel , in Makelaardij / Vastgoed / Woningcorporatie
Solliciteer Direct
  • Carrièreniveau Werknemer
  • Opleidingsniveau HBO

Over deze vacature

Medewerker binnendienst rentmeesterskantoor KKG

Kom bij ons werken voor minimaal 16 uur per week

Ben jij op je best wanneer je werk gevarieerd is en je verantwoordelijkheid hebt? Dan is deze functie iets voor jou. Je bent het visitekaartje van de rentmeester en de schakel tussen hem en de klant. Het klantcontact en het afhandelen van (secretarieel) administratieve taken is ‘appeltje-eitje’ voor jou.

Wat breng jij mee?
• HBO denk- en werkniveau
• Werkervaring in de binnendienst bij een makelaarskantoor of notariaat? (Niet noodzakelijk maar wel een pre)
• Je woont in de omgeving van Amersfoort

Functieprofiel
Je vormt een team met de rentmeester en samen zorg je ervoor dat de contracten van onze klanten op orde zijn.

Wat kun je van ons verwachten?
Een goed salaris in overeenstemming met je kennis, leeftijd en ervaring. De inschaling van de functie is vanaf schaal 7 met een startsalaris van € 2.738,58. Er zijn meerdere doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden als je dat wilt.

Is er nog meer belangrijk om te weten?
Natuurlijk! KKG heeft o.a. als extra’s: een 13de maand, kerstgratificatie, maandelijkse sportschoolvergoeding, ruime opleidingsmogelijkheden, jaarlijks een personeelsuitje.

Geïnteresseerd geraakt?
We kijken uit naar je motivatiemail met cv (o.v.v. vacature KKG binnendienst). Mail deze naar Esther Masclé-Gries, (directie-assistente): e.gries@kkgkka.nl

Wat is KKG?
Wij zijn KKG, het rentmeesterskantoor dat het beheer voert over het vastgoed van ruim 500 kerkelijke opdrachtgevers in het hele land. Wij zitten in Amersfoort, pal tegenover het NS-station. De binnendienst in Amersfoort ondersteunt de rentmeesters die door heel Nederland werken. Een kantoor met een bijzondere (en leuke) klantenkring.

Over het bedrijf

Solliciteer Direct