Vrijwilligers (coördinatoren & intermediairs)

Onbetaald Stichting Leergeld Randmeren in Maatschappelijke dienstverlening
Solliciteer Direct
  • Carrièreniveau Anders
  • Opleidingsniveau Niet gespecificeerd

Over deze vacature

Leergeld Randmeren zoekt vrijwilligers voor de gemeente Harderwijk.

Nog steeds leven er kinderen in gezinnen met lage inkomens die moeite hebben om te kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften. Voor deze kinderen bestaat er een groot risico op sociale uitsluiting. “Meedoen” op school en in de vrije tijd lukt niet of wordt erg moeilijk, omdat er geen of te weinig financiële middelen zijn.

De stichting Leergeld Randmeren ondersteunt deze kwetsbare groep kinderen en zorgt ervoor dat ze al van jongs kunnen meedoen met hun leeftijdsgenoten. Voor de ontwikkeling van onze kinderen en de samenleving is het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk een gelijke kans heeft.

Onze stichting is opgericht in 2019 en heeft een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels ondersteunen wij ruim dan 1.000 kinderen, waarvan meer dan 500 in Harderwijk.

Voor Harderwijk zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

A. Twee hulpcoördinatoren (geschat tijdsbeslag 4-8 uren per week per persoon) De coördinator is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en stuurt de intermediairs aan. Jij ondersteunt de coördinator bij de administratieve werkzaamheden en je vervangt de coördinator bij diens afwezigheid.

B. Twee intermediairs (tijdsbesteding in overleg) Jij gaat op huisbezoek om de hulpvraag te inventariseren bij de gezinnen die een aanvraag hebben ingediend, bespreekt de mogelijkheden bij de voorliggende voorzieningen, verzorgt de afhandeling van aanvragen en houdt contact met het gezin
Wij werken volgens onze Leergeld Formule. Daarover kun je meer lezen op onze website www.leergeld-randmeren.nl. Het bestuur van Leergeld Randmeren ondersteunt de coördinatoren en intermediairs bij lokale fondsenwerving en de PR.

Wat bieden wij
• Werken in een geweldig team met enthousiaste medewerkers;
• Enorm dankbaar werk met veel blijde kinderen
• Een grote mate van zelfstandigheid.
• Een (beperkte) vrijwilligersvergoeding

Leergeld Randmeren werkt met een grote lokale betrokkenheid via hun lokale aanpak. Zij werkt geheel met vrijwilligers.

Solliciteren of meer informatie? Mail dan naar harderwijk@leergeldrandmeren.nl

Over het bedrijf

Solliciteer Direct

Andere banen die je misschien leuk vindt