Medewerker kaartverkoop & klantenservice (x/v/m)

Part time Schouwburg Amstelveen in Sport & Cultuur
Solliciteer Direct
  • Carrièreniveau Werknemer
  • Opleidingsniveau MBO

Over deze vacature

Als medewerker kaartverkoop & klantenservice haal jij energie uit het bieden van een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan onze bezoekers. Door jouw enthousiasme en klantgerichtheid zorg je dat zij met veel plezier naar Schouwburg Amstelveen komen. Ben jij flexibel beschikbaar, klantgericht en heb je affiniteit met theater en film? Lees dan snel verder en wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Je vindt het leuk om klantgericht te werk te gaan en onze bezoekers naar alle tevredenheid te helpen. Je verzorgt de kaartverkoop rond voorstellingen en films, verstrekt informatie en je beantwoordt e-mails en telefoontjes. Daarnaast zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Je werkt tijdens het seizoen op oproepbasis en op roosterbasis.

Op dit moment zoeken we per direct iemand voor in ieder geval de middag en soms de avond op maandag en zondag om de week. De ene week zul je dan gemiddeld 5 uur werken en de andere week 11,5 uur. Reageer ook gerust als je niet alle genoemde dagen beschikbaar bent, dan verdelen we de beschikbare uren over twee nieuwe collega’s.

De afdeling

Het kaartverkoopteam is een enthousiast team dat energie haalt uit het klantgericht te woord staan van onze bezoekers en het behalen van mooie verkoopcijfers. Samen wordt gezorgd dat onze bezoekers over de juiste informatie beschikken, tevreden zijn met hun aangekochte kaartjes en met veel plezier naar onze Schouwburg komen. Enthousiasme, positiviteit en klantgerichtheid staan centraal.

Over Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen is een bruisende schouwburg in het hart van Amstelveen. Naast een Grote Zaal met commerciëlere producties is er een Kleine Zaal met intieme voorstellingen en een Filmzaal met filmhuis- en jeugdfilms. Jaarlijks bezoeken ruim 160.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg.

De theaterprogrammering is breed: van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot opera en van theatercolleges tot dans. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, educatieprojecten, evenementen en congressen.

We vieren dit seizoen ons 50-jarig bestaan en hebben ambitieuze (verbouwings)plannen voor de nabije toekomst waarbij de schouwburg een nóg prominentere rol gaat spelen in Amstelveen en de regio.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris tussen de €2.150 en €2.400 bij een voltijdaanstelling afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Vakantietoeslag én eindejaarsuitkering.
  • Leuk team met gezellige collega’s.
  • Veelzijdige functie binnen een ondernemende organisatie.
  • Vrijkaarten voor de mooiste voorstellingen en films.

Wat wij vragen

  • Opleiding op MBO/HBO-niveau (volgend of afgerond).
  • Je hebt affiniteit met theater en film en bent klantgericht, representatief en stressbestendig.
  • Handig met computersystemen en zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk.
  • Flexibel beschikbaar, bij voorkeur in elk geval op een doordeweekse middag/avond én om de week een weekenddag/avond.
  • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving.

Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature, voldoe je aan de eisen en ben je vanaf direct beschikbaar? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV en motivatie naar vacature@schouwburgamstelveen.nl t.a.v. Mischa Samsom. Sollicitatiegesprekken vinden vanaf begin oktober doorlopend plaats dus als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Over het bedrijf

Solliciteer Direct

Andere banen die je misschien leuk vindt

Contact

Schouwburg Amstelveen
  • Amstelveen, Stadsplein 100, Amstelveen, Nederland, 1181 ZM Bekijk op kaart

Meer banen van Schouwburg Amstelveen

... Bekijk alle vacatures