Hovicon International B.V.

  • Sociale links:

Info

Bij aanvang in 1964 was Hovicon gevestigd in Amsterdam, kort na de start verhuisde het bedrijf naar Vijfhuizen in Noord-Holland. In de ruim vijftig jaar dat Hovicon bestaat heeft het zich ontwikkeld als specialist in doseerapparatuur voor de horeca- en reinigingsmiddelenbranche. Sinds 2020 is Hovicon onderdeel van de Asept Group (https://www.asept.com)

Wij leveren aan importeurs in landen over de hele wereld. De producten worden tevens gedistribueerd via handelaren en fabrikanten van sauzen en horeca apparatuur en via handelaren en fabrikanten van handreiniger en chemicaliën.

De activiteiten van Hovicon zijn internationaal en worden ondersteund door deelname aan internationale vakbeurzen in onder andere Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Daar kunnen wij onze (potentiële) klanten uitstekend laten zien wat wij te bieden hebben. In de periode dat het bedrijf bestaat, ruim 50 jaar, heeft het zich een positie weten te verwerven welke zowel nationaal als internationaal toonaangevend genoemd mag worden.

 

Foto's

Bedrijfscultuur

Beoordelingen

Downloads

Contact