Denkavit Nederland B.V.

Info

Elke dag maken wij topkwaliteit voeding voor jonge dieren in de veehouderij. Zo zorgen wij dat dieren gezond groeien en nog betere prestaties leveren. Wij werken continu aan de verbetering van onze samenstellingen. Tegelijkertijd werken we aan een efficiëntere productie, kiezen we bewust voor duurzame grondstoffen en optimaliseren we logistieke processen. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid in de keten en de wereld.

Denkavit beschikt over een kwalitatief hoogwaardige en veilige productlijn met Denkamilk, Denkaveal en Denkapig. Speciaal voor jonge dieren die iets extra’s kunnen gebruiken hebben wij de gezondheidsondersteunende Denkacare-producten ontwikkeld. Naast jongdiervoeding leveren wij ook speciale grondstoffen aan de mengvoederindustrie onder de naam Denkavit Ingredients.

In het DenkaFarm Innovation Centre en in onze research laboratoria voeren wij intensief onderzoek uit, welke we vervolgens in de praktijk uitgebreid testen. Zo ontwikkelen we kennis, innoveren we onze producten en realiseren we betere prestaties bij al onze partners. Want groeien doet u samen met Denkavit.

Foto's

Bedrijfscultuur

Vacatures

Beoordelingen

Downloads

Contact