Een baan dichtbij mijn eigen roots

“Misschien herken je het wel. Je gaat studeren in een andere stad, vindt er baan, maar je bent toch niet helemaal happy. Via BaanDichtbij heb ik een uitdagende en goed betaalde baan dichtbij huis gevonden waardoor ik naast mijn baan weer geniet van de bossen en mijn oude maten!”

5/5

BaanDichtbij

BaanDichtbij is het online platform waar je een baan dichtbij huis vindt en plaatst. Een baan dichtbij huis maakt ons gelukkiger. Dit gunnen wij mensen en daarom helpen we je graag met het vinden van een passende baan in jouw regio. Bekijk snel een van de banen!

Lokaal personeel vinden

Lokaal personeel zorgt voor een betere werksfeer. Voor lokale ondernemers biedt BaanDichtbij de oplossing om lokaal personeel te werven. BaanDichtbij bereikt lokale kandidaten door lokale vacatures lokaal te promoten via bijvoorbeeld sociale media of regionale kranten. We zijn dus geen recruitment of detacheringsbedrijf, maar een partij die jouw vacature aantrekkelijk maakt en toont aan de juiste doelgroep. 

BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871

BaanDichtbij is onderdeel van BDUmedia. Een multimediaal bedrijf die 25 lokale nieuwsbladen, 25 bijbehorende nieuwswebsites en verschillende vakbladen uitgeeft en beheert. Het bedrijf bereikt wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens en zo’n 3,75 miljoen mensen in Nederland.

BaanDichtbij heeft toegang tot dit grote netwerk. Naast dat BaanDichtbij de vacatures online promoot, zorgen we hiermee dat we de kandidaten ook offline bereiken via de kranten van BDUmedia. Deze kranten hebben een verrassend en vertrouwd karakter dat past binnen het streven van BaanDichtbij. 

Solliciteren via BaanDichtbij

Heb je een baan op het oog via BaanDichtbij? Dan is het tijd om direct te solliciteren bij de werkgever via een vacature-pagina. Meestal vragen bedrijven naar je CV en motivatiebrief. Zorg ervoor dat je CV er inspirerend uitziet. Benoem je passies en geef aan hoe jij je steentje hebt bijgedragen aan werkgerelateerde projecten. Online kun je talloze CV’s vinden. Onze tip: houd het vooral dichtbij jezelf en hanteer je eigen stijl.